Társaságunk 1998 óta van jelen a biztonsági szolgáltatások piacán. Mára, köszönhetően a szolgáltatásaink minőségének, a partnercentrikus üzleti politikánknak és a három B -nek ami minket jelemez, (Bizalom,Becsület,Biztonság, ) eléggé előkelő helyet szereztünk magunknak a régió hasolnó szolgáltatást nyujtó cégei között. Mindennemű szolgáltatásainkban a profizmusra,szabályosságra és törvényességre törekszünk. Büszkén mutathatjuk partnereinknek fehér bízonyítványunkat, ami egy állami vagy uniós támogatásban résztvevő projekt megvalósításánál elengedhetetlen, ugyanugy mint egy komoly felelőség bíztosítási hátér.

Megbízóink között tisztelhetünk komoly, országos szinten is meghatározó nevű cégeket , mint például: Euroaszfalt Kft, SAG Hungaria Kft, Révész Eurotrans Kft, Ricosta Kft.

Biztonsági szolgáltatásaink között, minden érdeklődő megtalálhatja a számára legkedvezőbb, leg megfelelőbb ajánlatunkat. Mi nem csk teljesítjük az ilyen jellegű szolgáltatásokat , de a Megbízó igényeinek megfelelően megtervezzük, megszervezzük, kivitelezzük , fejlesszük és ellenőrizzük azokat.

Megbízási díjíink a piacon fellelhető legkedvezőbek közzé tartoznak, de de akár versenytárgyalásokon is készek vagyunk bebizonyítani , hogy bármiben, bármelyik hasonló céggel versenyképesek vagyunk.

Keressenek bennünket és meglátják , hogy cak a tényeket közöltünk magunkról!

Minden elérhetőségünk a HOME menűpontban!